Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

 
  • Volledig eigen gebruik mogelijk
  • Wellnessmogelijkheden
  • Ontspannen midden in de natuur

Een eigen plek voor ontspanning en recreatie

Ervaar rust, ruimte en kwaliteit

Even weg; een weekend of een lange vakantie. Bij Landal De Rieverst is het mogelijk om het gehele jaar door, zelf recreatief gebruik te maken van uw eigen recreatiewoning. U zit niet vast aan een maximaal aantal dagen dat u de woning mag gebruiken, tenzij u kiest voor combinatie met verhuur. Met deze combinatie kunt u de vakantiewoning 90 dagen per jaar zelf gebruiken. Landal De Rieverst is gelegen in Overijssel en bestaat uit diverse vakantiewoningen op ruime kavels. Hier leeft u in een rustgevende omgeving in een luxe nieuwbouw villa waar u direct merkt dat de drukte en het 'moeten' niet meer bestaan. Door de natuurlijke en kleinschalige opzet voelt u zich hier vrij en ontspannen. Wilt u alvast vrijblijvend kennismaken met Landal De Rieverst?

 
 

Ontdek onze vakantiewoningen:

Bekijk het complete aanbod

Een recreatiewoning bij Landal De Rieverst

Wanneer u besluit een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik wilt u zich natuurlijk snel thuis voelen en moet alles kloppen. Om die reden zijn wij een samenwerking aangegaan met de bekende binnenhuisarchitect Martijn Veldman. De 4- tot 8-persoons woningen worden turnkey opgeleverd, zodat u direct kunt genieten van uw investering. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende uitvoeringen waarmee u uit diverse soorten luxe kan kiezen. Denk aan een Finse binnensauna, ligbad, regendouche en meer! Wilt u de vakantiewoningen een keer in het echt komen bezichtigen of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

 
 

Recreëren in de provincie van de Hanzesteden

Landal De Rieverst ligt in Overijssel, net tegen de grens van Drenthe, waardoor u kunt genieten van het beste van twee werelden. De vakantiewoningen zijn gelegen in een natuurrijke omgeving tussen natuurgebieden als de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Verken de natuur via de eindeloze fiets- en wandelpaden die zijn aangelegd of pak de auto en ontdek nabijgelegen steden. Binnen een klein halfuur rijden bent u in Hanzesteden als Zwolle, Kampen en Hattem.  Hier bent u één met de natuur en zonder dat u het merkt heel dicht bij de uitvalswegen, het dorp en de grote stad. Ontdek Overijssel vanuit uw eigen vakantiewoning en geniet van de historie, authentieke sfeer en charme van deze regio.

Liever verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat als ik de vakantiewoning ook nog beschikbaar wil stellen voor verhuur?

Wanneer u de vakantiewoning ook wilt verhuren, mag u de woning 90 dagen per jaar zelf gebruiken, waarvan maximaal 3 weken in het hoogseizoen. Op deze manier profiteert u naast een eigen vakantiewoning ook nog eens van een aantrekkelijk rendement. Voor de verhuur wordt u volledig ontzorgd door onze betrouwbare verhuurorganisatie Landal GreenParks.

Hoe zijn het park en de woningen ingericht?

Met de realisatie van dit park zijn de villa's te gast in de natuur. Bomen blijven bewaard en bestaande paden voeren u naar uw vakantiewoning. Om volledig te kunnen genieten van de natuur is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van glas en zijn de vakantiewoningen duurzaam gebouwd. Ze zijn opgebouwd uit hout en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van vloerverwarming, vloerkoeling en ventilatie. Wilt u meer weten over de woningen of investeringsmogelijkheden?