Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
financiering

Financiering

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Luxe vakantievilla's in de natuur
  • Professionele financieel adviseurs
  • Aantrekkelijk rendement

De financiering van uw vakantiewoning

Wilt u graag investeren in een luxe vakantiewoning en bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Landal de Rieverst is een samenwerking aangegaan met Van Bruggen Adviesgroep Zwolle. Dit is een ervaren team van financieel adviseurs en makelaars die u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Als projectadviseur zijn wij volledig op de hoogte van alle financieringsregels omtrent de aanschaf van een recreatiewoning bij Landal de Rieverst. Wilt u meer weten over ons park en de investeringsmogelijkheden? Download dan onze brochure of neem contact met ons op.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep?

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep omdat zij beschikken over ervaren financieel adviseurs én makelaars onder één dak. Deze adviesgroep is nauw betrokken bij het project Landal de Rieverst en kan u voorzien van compleet en persoonlijk advies voor al uw financiële vragen. Als u een afspraak maakt brengen zij uw persoonlijke situatie in kaart. Zij kunnen u adviseren over uw hypotheek, verzekeringen en wat de financiële gevolgen zullen zijn van de aanschaf van uw woning op de lange termijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

Ontdek ons aanbod:

Uw investering bij Landal de Rieverst

Wanneer u investeert in een luxe vakantievilla bij Landal de Rieverst heeft dit vele financiële voordelen; u belegt in een waardevest object en ontvangt een aantrekkelijk nettorendement van 5% op jaarbasis. Kiest u ervoor om uw vakantiewoning te verhuren, dan wordt het onderhoud u volledig uit handen genomen door Landal GreenParks. Bij het kopen van een vakantiewoning kijken steeds meer mensen naar gedeeltelijke of volledige financiering. Hier zitten vele mogelijkheden en zodoende kan er een interessant rendement worden behaald met behulp van de bank. Hiervoor kunt u terecht bij onze partner Van Bruggen Adviesgroep Zwolle. Zij brengen uw persoonlijke situatie in kaart en kunnen u voorzien van persoonlijk advies voor al uw financiële vraagstukken.

Investeren in een luxe bosvilla:

  • Vrijstaande en ruime villa's
  • Duurzaam gebouwd
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk nettorendement van 5%