Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Investeer in een Landal GreenParks vakantievilla

Investeer in een Landal GreenParks vakantievilla

Bezoek onze open dagen

De natuurrijke omgeving

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Luxe bosvilla's midden in de natuur
  • Uitstekend bereikbaar

Terug naar de natuur

Landal De Rieverst ligt op een schitterende locatie tussen natuurgebieden als de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Waar u in de Zwarte Dennen geniet van een natuurgebied met tokkelbaan, speelvijver en heerlijke zandstranden, is Nationaal Park Weerribben-Wieden de plek om vogels en oer-Hollandse wolkenluchten te spotten. Het fijne is dat al deze plekken met elkaar verbonden zijn via fiets- en wandelroutes waardoor elke keer weer iets nieuws te ontdekken valt. Via smalle paden wandelt u vanaf het vakantiepark zo de mooie natuur in.

Oog in oog met de natuur

U heeft heerlijk geslapen in uw natuurhuisje en heeft uw wekker niet gezet omdat u hier even niet de alledaagse drukte om u heen heeft. De dag komt lekker rustig op gang met het gefluit van de vogeltjes rondom uw verblijf. De gordijnen worden opgeslagen en u staat letterlijk oog in oog met de vele verschillende dieren. Het kan zomaar zijn dat u vanuit uw woning een ree weet te spotten! 

Voor liefhebbers van de natuur kan de dag al niet meer stuk. In de middag besluit u met zijn allen lekker te gaan varen nabij Nationaal Park Weerribben. Tijdens het varen worden er weer andere dieren gespot door de grote verscheidenheid aan fauna. Er is geen betere plek om even helemaal tot rust te komen in de natuur dan hier.

Om lekker wat actiefs te gaan doen is er een prachtige fietsroute door het Reestdal, waarin ingrediënten verzameld kunnen worden voor het maken van Pannekoeken. 

Uitstekend bereikbaar

Midden in het Reestdalgebied op de grens van Overijssel en Drenthe ligt Landal De Rieverst op een uitstekend bereikbare locatie. Hier ben je één met de natuur en zonder dat je het merkt heel dicht bij de uitvalswegen, het dorp en de grote stad. Neem de afslag Schiphorst vanaf de A28 en proef gelijk de landelijke sfeer waar deze plek zo bekend om is. Binnen 8 minuten sta je bij de entree van De Rieverst. De auto kun je de komende dagen laten staan, want de omgeving nodigt uit om te wandelen en fietsen. Niet alleen omdat het hier zo mooi is, maar ook omdat de belangrijkste voorzieningen in het dorp op fietsafstand liggen.

Op 2,5 kilometer afstand is een supermarkt en wat andere winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoefte. Voor verse broodjes kun je in de ochtend terecht in het centrumgebouw. In de buurt zijn een aantal restaurants, maar als je echt culinair wilt genieten, raden we aan Zwolle te bezoeken. De oude Hanzestad ligt op zo’n 20 minuten rijafstand en biedt een heel uitgebreid aanbod van winkels en horeca.

De directe omgeving van ons vakantiepark⤵

Omgeving van Landal de Rieverst