Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Natuurhuisje kopen

Vakantiewoning midden in de natuur kopen

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Natuurhuisje volledig turnkey opgeleverd
  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Sfeervolle natuurhuisje kopen

Op de grens van Drenthe en Overijssel

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen woning midden in de natuur? Ontdek de unieke en duurzame recreatiewoningen bij Landal De Rieverst in Overijssel. U wordt wakker zonder de gebruikelijke wekker, omringd door de rust en prachtige geluiden van fluitende vogels. De gordijnen worden opengeslagen en u staat oog in oog met verschillende dieren. Het kopen van een natuurhuisje in Overijssel biedt meer dan alleen een plek om te wonen. Wanneer u uw natuurhuisje gaat verhuren ontvangt u een aantrekkelijk rendement van 6% netto (in fase 1) en wordt het beheer en onderhoud door onze verhuurorganisatie verzorgd. 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Een impressie van onze bosvilla's ⤵ 

Boshuisje kopen in Nederland

De boshuisjes van Landal De Rieverst bieden dé gelegenheid om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Op deze manier heeft u altijd een plek om op vakantie te gaan in eigen land. Gezellig met familie of vrienden op vakantie op een uniek stukje eigen grond. De kavels zijn ruim opgezet zodat u veel ruimte en privacy hebt. Ons park is voorzien van een ruim aanbod faciliteiten zoals een binnenzwembad, parkshop, horeca, fietsverhuur en indoor speelhal. Bent u nieuwschierig geworden?

Investeren bij Landal De Rieverst

  • Verhuurorganisatie Landal GreenParks
  • Duurzame en gasloze boshuisjes
  • Een rendement van 6% in fase 1
  • Unieke omgeving
  • Volledig turnkey opgeleverd

Eén met de natuur en omgeving

Wonen in een van onze nieuwbouw natuurhuisjes biedt een unieke kans om één te worden met de natuur. Vanaf uw eigen woning heeft u direct contact met diverse dieren. Maar de omgeving heeft nog veel meer te bieden. Zo geniet u in natuurgebied de Zwarte Dennen van een tokkelbaan, zandstranden en een speelvijver en is Nationaal Park Weerribben-Wieden dé plek om vogels te spotten. Voor degene die graag actief bezig zijn, zijn er prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes. Met de kinderen kunt u naar Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor Coevorden, het OERmuseum of het Vlinderparadijs Papiliorama. Wilt u de natuurhuisjes of de omgeving komen bekijken?

Lees meer over het park of de investeringsmogelijkheden

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

In hoeverre zijn de natuurhuisjes duurzaam gebouwd?

De woningen zijn zo gebouwd dat ze perfect passen in de groene omgeving. Alle bosvilla's zijn met duurzame houtbouw conform bouwbesluit en de BENG norm gebouwd. Ook zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp zodat u ook de energiekosten laag kan houden. 

Wat zijn de voordelen van investeren in een boshuisje?

Investeren in een boshuisje heeft vele voordelen. Allereerst kunt u de woning zelf recreatief gaan gebruiken. Op deze manier heeft u altijd een vakantiewoning op een prachtige locatie waar u samen kunt komen met vrienden en familie. Daarnaast investeert u in een waardevast object en ontvangt u hier een aantrekkelijk nettorendement van 5% over (en zelfs 6% in fase 1).