Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Recreatiewoning op eigen grond kopen

Recreatiewoning met eigen grond kopen

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Ruime kavels op eigen grond
  • Aantrekkelijk rendement van 6% op jaarbasis (in fase 1)
  • Volledig turnkey opgeleverd

Vakantiehuis op eigen grond kopen

Bij de aanschaf van een recreatiewoning of tweede woning zijn er veel keuzes en beslissingen die u moet maken. Bij Landal de Rieverst hoeft u geen beslissing te maken over of u de grond wilt huren of kopen. Bij de aanschaf van een recreatiewoning bent u namelijk ook eigenaar van de grond. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u ermee kan doen wat u wilt. De vakantiewoningen, gelegen in Overijssel, kunt u zelf gebruiken, verhuren of een combinatie van beiden. Bij verhuur ontvangt u (in fase 1) een aantrekkelijk nettorendement van 6% op jaarbasis.

Ontdek het aanbod van Landal de Rieverst:

Uw eigen vakantievilla inclusief grond

De bosvilla's van Landal de Rieverst onderscheiden zich door pure luxe in een bosrijke setting. De vakantiewoningen zijn er in vier verschillende varianten: comfort, luxe, extra luxe en special. De villa's zijn duurzaam gebouwd, conform BENG norm. De kavels worden van elkaar afgescheiden door middel van beplanting waardoor u genoeg privacy heeft. De bosvilla's worden turnkey opgeleverd zodat u er na oplevering direct gebruik van kan maken.

Uw eigen bosvilla:

  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Luxe en vrijstaand
  • Ruime kavels op eigen grond
  • Gelegen in Overijssel
  • Verhuur door Landal GreenParks

Investeren bij Landal de Rieverst

Bij Landal de Rieverst investeert u in een luxe bosvilla die u zelf kan gebruiken, kan gaan verhuren of een combinatie van beide mogelijkheden. Bij (volledige) verhuur wordt het beheer en onderhoud door onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks geregeld. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van een aantrekkelijk rendement van 6% op jaarbasis (in fase 1). Landal de Rieverst is gelegen in Overijsseltussen natuurgebied de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wierden. Mede hierdoor is dit een aantrekkelijke vakantiebestemming voor (Nederlandse) toeristen. 

Ontdek Landal de Rieverst:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning met eigen grond?

Het grootste voordeel is dat u weet waar u aan toe bent. Bij de aanschaf van de recreatiewoning betaalt u het afgesproken bedrag en betaalt u geen jaarlijkse variabele kosten. Omdat u eigenaar van de grond wordt, bouwt u ook vermogen op over de grond. Ook wanneer u de woning wilt verkopen gaat dit makkelijker dan wanneer u geen eigenaar van de grond bent. Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen op eigen grond? Neem dan contact met ons op. 

Wat maakt de accommodaties duurzaam?

Alle vakantiewoningen worden conform duurzame houtbouw, het bouwbesluit en de BENG norm opgeleverd. Verder zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp waardoor u ook de energiekosten laag kan houden. De duurzame woningen sluiten op deze wijze goed aan met de groene natuurrijke locatie.