Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
beleef het park

Beleef het park

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Midden in het bos

Op slechts 10 minuten van de bruisende stad Zwolle treft u Landal De Rieverst. Dit ruim opgezette vakantiepark met riante kavels midden in het groen heeft alles in huis. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en ook op het park zijn er talloze faciliteiten aanwezig.

U kunt De Rieverst zelf beleven tijdens de open huis dagen! Maak een afspraak op onze projectlocatie met één van onze makelaars en geniet van de prachtige natuur. Maak nu een afspraak en beleef zelf tijdens het open huis wat Landal De Rievest u te bieden heeft. Op het park is een wandelroute uitgezet met een 3D beleving van het toekomstige park.

Centrumgebouw

Gelegen op een stuwwal op hoogte heeft het centrumgebouw een geweldig panoramisch uitzicht over de speelweide, de centrale waterpartij en het park. De unieke ligging wordt optimaal benut door het restaurant met panoramisch terras op het zuiden. In het centrumgebouw bevinden zich een groot verwarmd binnenzwembad met een kinderbad met speelfaciliteiten, wellness faciliteiten, goede horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, een parkshop met fietsverhuur, een binnenspeelhoek voor kinderen en natuurlijk de ontvangstreceptie.

Het centrumgebouw is het levende hart van Landal De Rieverst waar je lekker kunt samenkomen na een heerlijke dag. De kinderen kunnen zich zowel binnen als buiten vermaken en er is voor de echte avonturier op het hoogste punt een kabelbaan aanwezig om een spannende rit naar beneden te maken. Kortom alles voor een heerlijke vakantie midden in de natuur.

centrumgebouw
  Een aantrekkelijk rendement

  Steeds meer mensen kiezen voor een solide investering in een vakantiewoning in Nederland. Door de kwalitatieve bouw en de verhuur door Landal GreenParks is er een interessant nettorendement te verwachten van 5% op jaarbasis.

  Ruim voorzien van faciliteiten

  Het park is voorzien van alle faciliteiten waaronder onder andere een verwarmd binnenzwembad, parkshop, indoor speelhal, uitgebreide horeca, fietsverhuur en een fantastisch terras op het zuiden. Voor ieder wat wils het gehele jaar door.

  Verhuur door Landal GreenParks

  Landal GreenParks is een van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantieparken in Europa met ruim 15.000 vakantiewoningen op meer dan 100 locaties. De parken onderscheiden zich door rust, ruimte, natuur en goede faciliteiten.

 

360º Views

 

Landal de Rieverst in het kort

Investeren in een duurzaam gebouwde vakantievilla midden in het bos met verhuur door Landal GreenParks. Met uitgebreide centrale voorzieningen die zorgen voor een goede jaarrond bezettingsgraad en daardoor een aantrekkelijk en stabiel nettorendement opleveren.

 • 148 turnkey bosvilla’s
 • Vast rendement van 5% netto op jaarbasis
 • Centrale voorzieningen met o.a. een verwarmd binnenzwembad, horeca en vermaak
 • Verhuur door professionele partij Landal GreenParks B.V.
 • Gasloos en voorzien van de laatste technieken
 • Riante kavels met veel privacy midden in het bos