Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
verhuur en rendement

Verhuur en rendement

 • Luxe bosvilla's
 • Verhuur door professionele verhuurorganisatie
 • Aantrekkelijk nettorendement van 5%

Verhuren tegen een goed rendement

Wanneer u wilt beleggen in een waardevast object is investeren in een luxe vakantievilla van Landal de Rieverst een goed idee. Onze 148 luxe bosvilla's worden gebouwd in een prachtig natuurgebied op de grens van Drenthe en Overijssel. Deze villa's worden opgeleverd in vier verschillende uitvoeringen: comfort, luxe, extra luxe en special. U kunt 90 dagen per jaar zelf gebruik maken van uw vakantievilla, maar u kunt deze ook verhuren tegenover een aantrekkelijk rendement. De verhuur en het onderhoud worden volledig verzorgd door Landal GreenParks; een professionele verhuurorganisatie met jarenlange ervaring. Wanneer u uw vakantiewoning verhuurt, kunt u een goed rendement verwachten van 5% netto op jaarbasis! Bij Landal de Rieverst geniet u van een zorgeloze investering. Wilt u hier meer over weten? 

 

Bekijk ons aanbod:

Uw waardevaste investering

Een investering in een villa van Landal de Rieverst is kiezen voor hoge kwaliteit. Onze luxe vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd en gasloos. De villa's worden volledig turnkey opgeleverd. Ze zijn compleet en karaktervol ingericht, u hoeft alleen de sleutel nog om te draaien. Kiest u ervoor om uw vakantiehuis te verhuren? Dan wordt dit geheel verzorgd door Landal GreenParks. Zij regelen de verhuur, administratie, marketing en het uitbetalen van de verhuuropbrengsten. Deze worden iedere vier weken overgemaakt. Dat is zorgeloos genieten van een goed rendement!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de investeringsmogelijkheden? Download dan onze brochure of neem contact met ons op:

 

Investeren in een villa bij Landal GreenParks: 

 • Luxe vrijstaande bosvilla's
 • Duurzaam en gasloos
 • Volledig turnkey opgeleverd
 • Professionele verhuur door Landal GreenParks
 • Vast nettorendement
 • Prachtige ligging in de natuur
 
 
 

Waarom kiezen voor Landal de Rieverst?

Op ons vakantiepark keert u even helemaal terug naar de natuur en kunt u genieten van de rust en de ruimte die de bossen te bieden hebben. Wanneer u uw bosvilla verhuurt kunt u hier 90 dagen per jaar zelf gebruik van maken, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen. Door de veelzijdige omgeving en luxe faciliteiten is ons vakantiepark een toplocatie voor een waardevolle investering

 
  Natuurgebieden

  Natuurgebieden zoals de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen in de buurt, dit maakt ons park zeer aantrekkelijk voor wandelaars en vogelspotters.

  Steden

  Op een half uurtje rijden van ons park ligt de bruisende stad Zwolle, hier kunt u winkelen of culinair genieten. Het gezellige centrum van Meppel ligt op slechts een kwartiertje rijden.

  Parkfaciliteiten

  Ook op ons park zelf bieden wij uitstekende faciliteiten zoals een binnenzwembad, wellness faciliteiten, een indoor gameroom en smakelijke horecagelegenheden.

 
 

Algemene brochure

Bekijk direct online de algemene brochure van Landal De Rieverst. Ontdek en beleef de sfeerimpressie en ervaar het investeren in een vakantiewoning.

 
brochure