Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen voor de verhuur

 
 • Nettorendement van 6% (in fase 1)
 • Verhuur en onderhoud door Landal GreenParks
 • Luxe en duurzame villa's

Koop een vakantiehuis voor de verhuur

En profiteer van extra maandelijkse inkomsten

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke vorm van investeren? Bij Landal de Rieverst kunt u investeren in een tweede woning voor de verhuur waarbij u in fase 1 geniet van een nettorendement van 6%! De verhuur en het onderhoud wordt daarbij verzorgd door Landal GreenParks, een gerenommeerde verhuurorganisatie met jarenlange ervaring. Als eigenaar van een vakantiewoning heeft u real-time inzicht in de bezetting en de opbrengsten. Het rendement wordt elke maand automatisch uitgekeerd. Onze vakantiewoningen bevinden zich in IJhorst in Overijssel

 

Een impressie van ons aanbod:

Een tweede woning kopen en verhuren op een vakantiepark

Naast dat het verhuur en het onderhoud wordt verzorgd door Landal GreenParks zijn er meerdere voordelen van een woning op een vakantiepark kopen. Naast het verhuren kunt u als eigenaar ook zelf (tot 90 dagen per jaar) genieten van uw vakantiewoning en profiteren van de parkfaciliteiten, zoals ons restaurant, verwarmd binnenzwembad, wellness faciliteiten, fietsverhuur en binnenspeelhoek voor kinderen. Zowel op het vakantiepark als in de omgeving is er voor jong en oud genoeg te doen. Wij nodigen u graag uit om ons park persoonlijk te komen verkennen.

 
 
 
  Duurzame recreatiewoningen
  Eigen verhuurorganisatie
  Natuurrijke omgeving
  Wellness mogelijkheden

De luxe vakantiewoningen van Landal de Rieverst

De recreatiewoningen van Landal de Rieverst zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn in verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Opties voor wellness, zoals een Finse sauna en ligbad, zijn mogelijk. Deze duurzame vakantiewoningen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, en hebben een natuurlijk ontwerp waarin hout en design elkaar vinden. Op deze manier weten de woningen zich goed te voegen in de bosrijke omgeving. De vakantiewoningen worden turnkey opgeleverd zodat ze direct beschikbaar zijn voor de verhuur. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. 

 
 

Of laat ons u terugbellen

Ontdek meer over ons park en de omgeving:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waarom een tweede huis kopen voor de verhuur?

Investeren in een tweede woning is een waardevaste investering waarbij u een extra maandelijkse bron van inkomsten genereert. Het is een aantrekkelijke manier om uw beleggingsportefeuille te spreiden. Daarnaast heeft u ook een plek om zelf te recreëren in vakanties of weekenden. 

Welke belasting moet ik betalen over een tweede woning?

U wordt bij de aanschaf van een tweede woning door de Belastingdienst in box 3 geplaatst. De waarde van de woning dient u op te geven bij de belasting, maar als u verder geen andere diensten aanbiedt, de inkomsten van de verhuur niet. Verder is de rente van uw tweede woning niet aftrekbaar. Wij praten u graag bij over alle (andere) fiscale aspecten en nodigen u uit voor een afspraak