Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
over ons

Over ons

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
 • Luxe en vrijstaande bosvilla's
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Aantrekkelijk rendement

Over Landal de Rieverst

Landal de Rieverst is een nieuw te bouwen vakantiepark met prachtige bosvilla's. Ons park heeft een unieke ligging tussen twee schitterende natuurgebieden. Wij streven ernaar om authentieke vakantieparken in de natuur te realiseren en unieke investeringskansen te bieden in onze luxe bosvilla's. Graag laten we u kennis maken met onze organisatie. 

Over de ontwikkelaars

De Rieverst Ontwikkeling B.V. ontwikkelt Landal De Rieverst en maakt onderdeel uit van Uniq Vastgoed. Uniq Vastgoed is al vele jaren actief in de ontwikkeling en verkoop van high-end recreatiewoningen op bijzondere locaties in Nederland. De directie van Uniq Vastgoed bestaat uit Richard Tamerus en Sander Leeflang. Zij zijn al sinds 2007 actief in de vastgoedbranche en beschikken over decennia aan kennis en ervaring in vastgoed en ontwikkelprojecten. Uniq Vastgoed is naast recreatie ook actief in woningbouw en de agrarische sector. Landal GreenParks verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie op Landal De Rieverst. Een bewuste en verantwoorde keuze want Landal GreenParks is toonaangevend in het management, beheer en de verhuur van recreatieparken. De bosvilla's worden volledig en sfeervol ingericht door binnenhuisarchitect Martijn Veldman.

Missie en visie

Met een frisse kijk op de recreatiemarkt geloven wij in vernieuwende, inspirerende en kwalitatieve concepten voor vakantieparken. Het is onze missie om op ieder project een park te realiseren met een unieke eigen identiteit. Hierbij worden thema’s uit de regio een belangrijk onderdeel van de beleving. Wij realiseren naast onze hoogwaardige recreatiewoningen ook op ieder park uitgebreide (indoor) faciliteiten waardoor er een goede jaarrond bezettingsgraad valt te verwachten. Dit resulteert in een stabiele huuropbrengst. Door onze woningen te bouwen conform bouwbesluit en de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid voegen we waarde toe, ook op de lange termijn.

Waarom investeren in een vakantiehuis bij Landal de Rieverst?

  Oog voor duurzaamheid

  Al onze villa’s worden gebouwd conform het bouwbesluit en voldoen aan de BENG-norm. Hierdoor zijn de woningen voorzien van de laatste eisen en technieken op het gebied van duurzaamheid. 

  Professionele verhuurorganisatie

  De verhuur van uw vakantiewoning bij Landal de Rieverst wordt volledig verzorgd door Landal GreenParks. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en is toonaangevend in het beheer van vakantieparken. 

  Aantrekkelijk rendement

  Wanneer u investeert in een luxe bosvilla bij Landal de Rieverst en ervoor kiest om deze te verhuren kunt u een interessant vast rendement verwachten van 5% op jaarbasis. 

Expertise

Bij al onze ontwikkelingen of projecten werken wij samen met de beste partijen, ieder op zijn eigen vakgebied. Zo werken wij o.a. samen met K3H Architecten uit Nieuwleusen. Zij zijn toonaangevend op het gebied van recreatieconcepten en centrumfaciliteiten en hebben meer dan 70 jaar ervaring waar wij op kunnen bouwen. K3H is mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de ontwikkeling van Landal De Rieverst en de algehele beleving en samenhang in het park. Voor al uw financiële vraagstukken kunt u terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle met wie wij vol trots een samenwerking zijn aangegaan. Deze ervaren financieel adviseurs en makelaars kunnen u te woord staan bij uw vragen over de financiëringsregels.

Hier zijn wij te vinden ⤵

kaart