Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Vakantiehuis kopen Nederland

Vakantiehuis kopen

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
 • Aantrekkelijk nettorendement
 • Unieke luxe bosvilla's
 • Bosrijke omgeving

Een vakantiehuis kopen in Nederland

Een waardevolle investering waar u jarenlang plezier van heeft. Een luxe vakantiewoning in Nederland geeft naast het vele plezier van eigen gebruik ook een aantrekkelijk rendement wanneer u kiest voor verhuur van uw woning. Dankzij de professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks profiteert u bovendien van jarenlange ervaring op het gebied van verhuur. De nieuwbouw recreatiewoningen bij Landal de Rieverst worden allemaal duurzaam gebouwd conform het Bouwbesluit en BENG norm. De villa's worden aangeboden in een 4-, 6- en 8-persoons variant, waarbij u de keuze heeft uit 4 verschillende uitvoeringen: comfort, luxe, extra luxe en special.

 

Ons aanbod vakantiewoningen⤵

Onze unieke recreatiewoningen worden allemaal gebouwd volgens de laatste voorschriften op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en zijn ze volledig gasloos. Een investering met oog voor de toekomst en met de wereld van morgen.

 

Een natuurlijk ontwerp waarin hout en design elkaar vinden

Sander van de Weijer architect bij Balk Architects maakte het ontwerp van de villa’s. Een even uitdagende als aantrekkelijke opgave. Bezoekers en eigenaren moeten maximale wooncomfort en ruimte ervaren, daarbij wilden we dat de villa’s zich bescheiden zouden voegen in de bosrijke omgeving. Op die manier blijft het natuurlijke karakter van de plek bewaard.

Zoals u van een plan op zo’n natuurrijke locatie mag verwachten, zijn de woningen duurzaam. Opgebouwd uit hout en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van vloerverwarming, vloerkoeling en ventilatie. Dat zorgt voor een heel aangenaam binnenklimaat in de winter en de zomer.

Sander

Sander van de Weijer


Martijn

Martijn Veldman

Warm, modern en helemaal van nu

Landal De Rieverst onderscheidt zich door pure luxe in een bosrijke setting. Dat ziet u terug in de inrichting van de villa’s. De interieurpakketten zijn ontworpen door de bekende binnenhuisarchitect Martijn Veldman. Hierdoor heeft u het gevoel dat alles klopt.

Julia Living is preferred supplier van Landal GreenParks en draagt zorgt voor de uitvoering van het ontwerp en het interieur. Door hun jarenlange ervaring, kennis en expertise weten zij precies hoe ze het ontwerp uitvoerbaar, luxe en recreatieproof moeten neerzetten. Hierdoor ervaart u het beste van twee werelden, design en gemak.

Martijn

Martijn Veldman

Waarom investeren in een vakantiewoning?

  Volledig turnkey opgeleverd

  U hoeft alleen nog maar de sleutel om te draaien en u kunt genieten van uw vakantiewoning. Alle woningen worden ingericht door binnenhuisarchitect Martijn Veldman. Dat is nog eens een binnenkomer!

  Verhuur door Landal GreenParks

  Profiteer van de jarenlange ervaring van deze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier haalt u het meeste rendement uit uw gekochte vakantiewoning in Nederland. Dat is dubbelop profiteren.

  Aantrekkelijk nettorendement

  U ontvangt een vast rendement van 5% netto op jaarbasis, wanneer u kiest voor verhuur van uw woning. Op deze manier wordt investeren in een vakantiewoning wel heel aantrekkelijk. In fase 1 zelfs rendement van 6%!