Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Duurzame vakantiewoning kopen

Duurzaam investeren

 • Unieke vakantiewoningen
 • Kleinschalig vakantiepark
 • Midden in de natuur
 

Een duurzame vakantiewoning kopen

Investeren met oog voor de toekomst betekent beleggen in een waardevol eigen bezit. Op Landal de Rieverst worden 148 luxe bosvilla's gerealiseerd, verdeeld over twee fases. Alle villa's worden middels duurzame houtbouw conform bouwbesluit en de BENG norm gebouwd. Dit geeft u de garantie dat u echt het verschil maakt met de aanschaf van een duurzame vakantiewoning. Alle woningen zijn gelegen in een oase van rust en ruimte. Door de groene omgeving stapt u vanuit uw recreatiewoning direct de natuur in. 

 
 

Een greep uit onze duurzame vakantiewoningen⤵

 

Onze duurzame accommodaties

Alle vakantiewoningen worden conform duurzame houtbouw, het bouwbesluit en de BENG norm opgeleverd. Er zijn vier verschillende varianten duurzame vakantiewoningen te koop: comfort, luxe, extra luxe en special. Zo heeft u de keuze wat het beste aansluit bij uw wensen. Verder zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp zodat u ook de kosten op dit gebied laag kan houden. Investeren in een eigen vakantiewoning biedt tevens veel voordelen. Zo profiteert u van een aantrekkelijk nettorendement van 5% op jaarbasis wanneer u kiest voor de verhuur van uw woning. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks bouwt u op jarenlange ervaring zodat u het maximale rendement uit de verhuur kunt halen. Nieuwsgierig naar alle voordelen? Download dan onze brochure en maak een afspraak op het park voor een rondleiding. Onze projectmakelaars vertellen u graag meer over ons park, de woningen en alle mogelijkheden.

 
 
 

Ontdek de groene omgeving

Landal de Rieverst is gelegen midden tussen twee natuurgebieden. Hierdoor bent u vanaf uw vakantiewoning zo in het bos voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Wanneer u kiest voor het verhuren van uw duurzame recreatiewoning biedt de omgeving voor uw gasten veel mogelijkheden om tal van activiteiten te ondernemen. In de buurt zijn meerdere dierenparken en attractieparken te vinden. Maar ook bruisende steden zoals Zwolle, Meppel en Coevorden liggen op nog geen 15 autominuten rijden vanaf ons park. 

Daarom investeren in een duurzame vakantiewoning⤵

 
  Stabiel nettorendement

  Bij verhuur van uw vakantiewoning profiteert u van een zeer aantrekkelijk rendement van 5% netto op jaarbasis. Op die manier wordt het kopen van een duurzame vakantiewoning nog aantrekkelijker.

  Professionele verhuurorganisatie

  De verhuur wordt verzorgd door Landal GreenParks. Hierdoor kunt u bouwen op jarenlange ervaring en profiteren van een betrouwbare partner voor de verhuur van uw woning.

  Volledig turnkey opgeleverd

  Uw recreatiewoning is bij oplevering direct klaar voor gebruik. De inrichting wordt verzorgd door binnenhuisarchitect Martijn Veldman. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken en kan het genieten direct beginnen.

 

Algemene Brochure

Bekijk direct online de algemene brochure van Landal De Rieverst. Ontdek en beleef de sfeerimpressie en ervaar het investeren in een vakantiewoning.

Download brochure

 
Brochure