Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
4 Persoons Comfort

4 Persoons Comfort

 

Maak een afspraak


Interesse in meer informatie? Klik op de knop hieronder voor het maken van een afspraak


 
 
 
  • Vast rendement van 5%
  • Turnkey opgeleverd klaar voor verhuur
  • Verhuur door Landal GreenParks
 

De woning

Verspreid over het hele park zijn deze prachtige 4-persoons comfort villa’s gesitueerd in de uitvoeringen: comfort, comfort dog en comfort kids. Iedere woning is voorzien van 2 riante slaapkamers en een ruime badkamer. Door de hoge, glazen pui en raampartijen wordt de natuur zo uw huis ingetrokken. Middels de grote openslaande deuren kunt u genieten van het buitenleven op deze waanzinnige plek.

  • Vrijstaand met eigen parkeerplaats
  • Ruime kavel op eigen grond
  • Duurzame houtbouw conform bouwbesluit en BENG-Norm
  • Glazen pui met openslaande deuren
  • Voorzien van zonnepanelen en warmtepomp
  • Interieurpakket van binnenhuisarchitect Martijn Veldman

Download ons informatiepakket:

Klik op deze link, laat uw gegevens achter en download direct het informatiepakket van de 4 Persoons Comfort woning. 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 333.600,-incl. interieur, excl. btw
Tuinomheining€ 0,-inclusief
 
 

 

MAKELAAR
Sander Leeflang

 

 

06 - 14 41 00 68

sanderleeflang@uniq-vastgoed.nl

 
 
 

Kenmerken

StatusNieuw
Investeringsrendement labelTurnkey opgeleverd
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte76m2
Oppervlakte perceel334m2
Aantal personen
4 personen
Woning oppervlakte
76 m2
 

Van interesse naar eigenaar in 4 stappen

1. Ontvang informatie

Heeft u de algemene verkoopbrochure van Landal De Rieverst al ontvangen of ingezien op de site? Hierin krijgt u een goede sfeerimpressie van het park, de omgeving en de villa’s. Als u informatie aanvraagt van een specifiek type villa ontvangt u een woningbrochure, rendementsprognose, prijslijst, parkplattegrond en een omgevingskaart. Een van de projectmakelaars zal vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen voor een korte toelichting. Mocht u eerder al vragen hebben dan staan wij u graag te woord op telefoonnummer 0522 - 745 472.

2. Maak een afspraak op locatie

Wij ontvangen u graag op locatie. Hier kunt u alvast genieten van de natuur en ervaren wat het park en de omgeving u te bieden hebben. Wij hebben speciaal een wandelroute uitgezet met 3D Visuals voor een levensechte kijk op het toekomstige park. Ook beschikken we over maquettes van de woningen, samples van de afwerkstaat en meubels met moodboard van het interieurpakket. In een persoonlijk gesprek met een van onze projectmakelaars kunnen wij u informeren over het project en alle beschikbare woningen en kavels. Ook beantwoorden wij graag algemene vragen over het aankopen van een vakantiewoning waarbij u mag denken aan fiscaal voordeel (BTW terugvorderen), financiering en zekerheden van het bezit van een tweede woning.

3. Reserveer uw villa met kavel

Nadat u goed bent geïnformeerd en al uw vragen zijn beantwoordt kunt u uw villa naar keuze reserveren. U ontvangt dan van ons een digitale kopersmap met daarin alle verkoopinformatie en juridische documenten. Hierna zullen wij alle overeenkomsten in uw onlinedossier zetten. Hierin kunt u alle stukken nog eens rustig lezen en bij akkoord digitaal ondertekenen. Uiteraard staat uw verkoopmakelaar voor u klaar om u hierin te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden. Als u de overeenkomsten heeft ondertekent sturen wij deze digitaal door naar de projectnotaris.

4. Overdracht bij de notaris

De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris. Wij werken samen met een gerenommeerd notariskantoor welke is gespecialiseerd in recreatief vastgoed, dit draagt bij aan een soepele overdracht. De notaris zal u voorzien van een akte van levering en een nota van afrekening van uw grondkavel. De aanneemsom voldoet u in termijnen tijdens de bouw van de woning. U bent nu trotse eigenaar van een vakantiewoning!

 
 

Algemene brochure

Bekijk direct online de algemene brochure van Landal De Rieverst. Ontdek en beleef de sfeerimpressie en ervaar het investeren in een vakantiewoning.

 
Brochure