Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Stappenplan

Stappenplan, hier moet u aan denken

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
 • Zeer aantrekkelijk rendement
 • Kleinschalig vakantiepark
 • Luxe bosvilla's midden in de natuur

Stappenplan, wat kunt u verwachten?

Even weg. Een weekend of weekje. In ieder geval eruit en de waan van de dag achter u laten. Op het moment dat u het park oprijdt, lijken werk, studie, drukte en ‘moeten’ niet meer te bestaan. Hier voelt u zich vrij en ontspannen door de natuurlijke en kleinschalige opzet. Een eigen vakantiewoning draagt bij aan het gevoel dat u eruit kan wanneer u dat wenst. Natuurlijk zijn er belangrijke zaken waar u van op de hoogte wenst te zijn bij de aanschaf van een eigen vakantiewoning. Wij bieden u een stappenplan waar u aan dient te denken. 

  Vraag het informatiepakket aan

  Download gemakkelijk ons overzichtelijke informatiepakket en lees alles nog eens rustig door.

  Maak een afspraak

  Wanneer u meer wilt weten staan wij voor u klaar. Maak een afspraak met onze projectmakelaar op locatie.

  Aankoop van uw vakantiewoning

  U bent eigenaar van uw eigen vakantiewoning bij Landal de Rieverst, gefeliciteerd! Nu is het tijd om te genieten.

Sfeerimpressie van ons park

Waarom investeren in een recreatiewoning?

Wanneer u investeert in een recreatiewoning op Landal De Rieverst, wilt u kunnen rekenen op een aantrekkelijk rendement en overzichtelijke, beheersbare fiscale consequenties. Landal De Rieverst komt u op ál deze gebieden tegemoet. Daarnaast is er nog een uitgebreide eigengebruiksregeling. Op deze manier profiteert u van alle voordelen welke het investeren in uw eigen recreatiewoning met zich meebrengt. 

  Heldere structuur

  Waar het gaat om het gezamenlijke eigendom wilt u kunnen bouwen op een transparante, gedegen en toekomst vaste structuur. Wij hebben er alles aan gedaan om de eigendomsstructuur van de exploitatiemaatschappij zo transparant en werkbaar mogelijk te maken. 

  Mogelijkheid tot verhuur

  Als eigenaar kunt u besluiten om uw woning in de verhuur te geven. Landal GreenParks verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur van uw vakantiewoning. Een bewuste en verantwoorde keuze, want Landal GreenParks is toonaangevend in het management, beheer en de verhuur van recreatieparken.

  Professionele ontwikkelaars

  Uniq Vastgoed ontwikkelt en verkoopt recreatief vastgoed in Nederland. Met een frisse kijk op de recreatiemarkt bedenken wij inspirerende en kwalitatief hoogwaardige concepten. Wij leggen de focus op jaarrond bezetting en verhuur en maken ons sterk voor het duurzaam ontwikkelen van vakantiewoningen.

Bekijk ons aanbod vakantiewoningen

De vervolgstappen voor de aanschaf van uw vakantiewoning

Nu u een beeld heeft gekregen van het nieuwe vakantiepark, de vakantiewoningen en onze organisatie is het goed om te weten wat de mogelijke vervolgstappen zijn. Laat u goed informeren wat er voor u mogelijk is zodat u het meeste rendement uit uw investering kunt halen. Wij helpen u graag en staan voor u klaar wanneer er vragen zijn. Nieuwsgierig naar het vakantiepark en de mogelijkheden? Download dan hieronder de brochure of maak een afspraak bij een van onze projectmakelaars.