Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Investeer in een Landal GreenParks vakantievilla

Investeer in een Landal GreenParks vakantievilla

Bezoek onze open dagen

Vakantiehuis kopen Landal de Rieverst

 • Investeren in uw eigen bosvilla
 • Verschillende uitvoeringen mogelijk
 • Aantrekkelijk rendement
 • Betrouwbare verhuurorganisatie
 

Huisje kopen bij Landal

Altijd al de droom gehad om een eigen recreatiewoning te kopen op eigen grond en te kunnen genieten van een waardevolle investering? Dan is dit uw kans! Op de grens van Drenthe en Overijssel tussen twee natuurgebieden wordt vakantiepark Landal De Rieverst ontwikkelt. In totaal worden er 148 luxe bosvilla's gebouwd en verhuurd via Landal. De villa's zijn beschikbaar in een 4- , 6- en 8- persoons uitvoering en worden in vier verschillende gradaties opgeleverd: comfort, luxe, extra luxe en special. Een interessant project met veel potentie voor u als eigenaar. 

 
 

Ontdek onze vakantiewoningen:

Waarom kiezen voor Landal?

Door de jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen is Landal uitermate geschikt als een betrouwbare partner voor de verhuur van uw vakantiewoning. Het kopen van een recreatiewoning bij Landal biedt u naast een zeer aantrekkelijk rendement ook de zekerheid van een professionele verhuurorganisatie. Bij vragen omtrent de aanschaf van een vakantiewoning kunt u altijd terecht bij één van onze projectmakelaars. Op die manier ontzorgen wij u volledig. Het kopen van een vakantiewoning dient immers zorgeloos te gebeuren.

 

In het kort:

 • Rendement van 5% netto op jaarbasis
 • Turnkey oplevering van uw woning
 • Inrichting door binnenhuisarchitect Martijn Veldman
 • Duurzaam gebouwd conform bouwbesluit en BENG norm
 • 4-, 6- en 8-persoons villa's
 • Keuze uit comfort, luxe, extra luxe en special uitvoering
 
 

Ziet u zichzelf al genieten op ons park?⤵

 
  Duurzaam gebouwd

  Alle villa's worden conform Bouwbesluit en de BENG norm gerealiseerd. Alle woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo draagt u bij aan een betere wereld. 

  Volledig turnkey opgeleverd

  De sfeervolle bosvilla's zijn ontworpen door Sander van de Weijer van BALK Architects en volledig ingericht door binnenhuisarchitect Martijn Veldman in samenwerking met Julia Designed to build character. 

  Stabiel nettorendement

  Zorgeloos investeren met een zeer aantrekkelijk rendement. Profiteer van het beste rendement door uw woning te verhuren via de professionele verhuurorganisatie Landal. Met een vast rendement van 5% netto op jaarbasis. 

 

De natuurrijke omgeving van het park

De ligging van ons park, midden tussen natuurgebieden de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden, zorgt voor een groene oase waar u heerlijk kan ontspannen. Aangrenzend aan het park ligt een oerbos van ca. 975 hectare waar u eindeloos kunt wandelen. Tevens vindt u bruisende steden zoals Zwolle en Meppel op nog geen 10 autominuten rijden vanaf ons park. Een waardevolle investering met veel mogelijkheden om te ondernemen in de directe omgeving. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning bij Landal? Download dan onze brochure en laat u inspireren. 

 

Hier vindt u Landal de Rieverst⤵

De directe omgeving van ons vakantiepark. Genieten in de natuur, met veel verschillende activiteiten in de buurt.
 
 

Algemene Brochure

Bekijk direct online de algemene brochure van Landal De Rieverst. Ontdek en beleef de sfeerimpressie en ervaar het investeren in een vakantiewoning.

Download brochure

 
Brochure