Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Recreatiewoning Drenthe

Recreatiewoning te koop in Drenthe

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Gelegen op de grens van Drenthe en Overijssel
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Uw eigen vakantiehuis kopen in Drenthe

Midden in de rustgevende natuur

Overweegt u de aankoop van een eigen vakantiehuis in het prachtige Drenthe? Landal De Rieverst biedt op de grens van Drenthe en Overijssel verschillende recreatiewoningen te koop aan, gelegen tussen de prachtige natuurgebieden de Zwarte Dennen en Weerribben-Wieden. Op deze manier kunt u het beste van twee werelden ervaren. U kunt de recreatiewoning kopen voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Landal GreenParks neemt het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning op zich, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Ontdek onze recreatiewoningen in Drenthe ⤵

Leef in harmonie met de natuur

Bij Landal De Rieverst koopt u een recreatiewoning midden in de Drentse natuur. De magie van deze plek is dat de grens tussen mens en natuur vervaagt en de wereld van planten en dieren binnen handbereik ligt. Trek uw wandelschoenen aan of pak uw fiets en ontdek de prachtige wandel- en fietsroutes die vanaf ons vakantiepark recht de natuur in leiden. Voor uw dagelijkse levensbehoeften zijn er een supermarkt en wat winkels in de buurt. Voor verse broodjes kunt u in de ochtend terecht bij ons centrumgebouw.

De vakantiewoningen van Landal De Rieverst

De vakantiewoningen hebben we zo goed mogelijk laten aansluiten op de omgeving en worden daarom conform Bouwbesluit en BENG-norm gerealiseerd op ons vakantiepark in Drenthe. De duurzame recreatiewoningen worden aangeboden in een 4-, 6- en 8-persoons variant en worden volledig turnkey opgeleverd. Bovendien heeft u de keuze uit 4 verschillende uitvoeringen: comfort, luxe, extra luxe en special. Zo hebben enkele woningen ook wellness faciliteiten zoals een Finse binnen- of buitensauna. Wilt u de recreatiewoningen zelf komen bekijken of graag meer informatie over de mogelijkheden?

 

Een uitvalsbasis of investering?

Bij Landal De Rieverst heeft u de vrijheid om een vakantiehuis in Drenthe te kopen en zelf te bepalen naar welke gebruiksvorm uw voorkeur uitgaat. U kunt het natuurhuisje gebruiken als uitvalsbasis zodat u altijd een plek heeft om vakantie te vieren, remote te werken of te ontspannen. Maar ook als investering door de woning te gaan verhuren en te profiteren van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast is het zelfs mogelijk om beide opties te combineren, waardoor u dubbel kunt profiteren! Door de jarenlange ervaring van Landal GreenParks kunt u (in fase 1) profiteren van een nettorendement van 6% op jaarbasis.

Investeren bij Landal De Rieverst:

  • Vrijstaande recreatiewoningen
  • Duurzaam en gasloos
  • Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  • Eigen verhuurorganisatie
  • Samenwerking met touroperators
  • Online marketing wordt verzorgd

Ontdek ons park en de prachtige omgeving: