Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst

Verhuur

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Professionele verhuur

Vakantie vieren in eigen land is populair. Volgens het Nederlands bureau voor Toerisme & Congressen wordt er steeds vaker vakantie gevierd in eigen land. Een trend die zich de laatste jaren voor doet. De verwachting voor 2023 is een groei van 2 procent meer boekingen in eigen land. Maar ook voor de Duitse markt is Landal de Rieverst een aantrekkelijke uitvalsbasis om vakantie te vieren. Door de centrale ligging in Nederland, de schitterende omgeving en de faciliteiten op het park zelf is er een goede bezettingsgraad te verwachten. Ook de professionele verhuurbemiddelaar Landal GreenParks draagt bij aan een goede marketing en positionering.

Heldere structuur

Waar het gaat om het gezamenlijke eigendom van de openbare voorzieningen op het park, wilt u kunnen bouwen op een transparante, gedegen en toekomstbestendige structuur. Op Landal De Rieverst is gekozen voor een unieke eigendomsstructuur waarbij u mede-eigenaar wordt van de wegen, het centrumgebouw en alle openbare voorzieningen. Hierin is gekozen voor een zogeheten Exploitatiemaatschappij waarvan de aandelen worden gecertificeerd in een STAK (stichting administratie kantoor). Als onderdeel van de koopsom koopt u een Certificaat gekoppeld aan de woning welke een aandeel vertegenwoordigt in het geheel. Als eigenaar van een of meerdere certificaten heeft u stemrecht binnen de stichting. Zo kunnen alle eigenaren op de algemene ledenvergadering gezamenlijk beslissen over bijvoorbeeld de investeringen op het park die bijdragen aan de continuïteit en groei van het park.

Verhuur door Landal GreenParks

Als eigenaar kunt u besluiten om uw woning in de verhuur te geven. Landal GreenParks verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie op Landal De Rieverst. Een bewuste en verantwoorde keuze want Landal GreenParks is toonaangevend in het management, beheer en de verhuur van recreatieparken. Hierdoor hoeft u nergens naar om te kijken en wordt alles voor u geregeld. Ook het incasseren en uitbetalen van de verhuuropbrengsten wordt door Landal GreenParks verzorgt.