Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
Nieuwbouw recreatiewoning

Nieuwbouw recreatiewoning kopen

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Aantrekkelijk nettorendement
  • Landal als betrouwbare verhuurpartner
  • Luxe vakantiepark in de natuur

Nieuwbouw recreatiewoning in de natuur

Op de grens van Drenthe en Overijssel wordt vakantiepark Landal de Rieverst ontwikkeld. Investeer in uw eigen nieuwbouw vakantiewoning midden in de natuur en kies wat het beste bij uw wensen past. Alle woningen worden conform het bouwbesluit en BENG norm gerealiseerd. U heeft de keuze uit vier verschillende uitvoeringen; comfort, luxe, extra luxe en special. Het kopen van een nieuwbouw recreatiewoning biedt veel voordelen. U profiteert van een aantrekkelijk nettorendement van 5% op jaarbasis wanneer u ervoor kiest om uw woning te verhuren. Daarnaast zijn er meerdere fiscale voordelen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Download onze brochure en vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Sfeerimpressie van ons vakantiepark⤵

Ontdek het park en de omgeving

Landal de Rieverst ligt op een schitterende locatie tussen natuurgebieden de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Als u uw natuurhuisje uitstapt waant u zich al in de natuur. Hier kunt u eindeloos wandelen of fietsen en genieten van de rust en ruimte om u heen. De veelzijdige omgeving biedt u en uw potentiële gasten, wanneer u kiest voor verhuur, veel vertier door de meerdere activiteiten zoals sauna Thermen Zuidwolde, Vogelpark Ruinen en verschillende attractieparken, welke in het gebied aanwezig zijn. Ook op het vakantiepark vindt u een gevarieerd aanbod aan faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in het binnenzwembad met wellness faciliteiten of geniet van een hapje en drankje in onze horecagelegenheden.  

Onze nieuw te bouwen recreatiewoningen⤵

Wat komt er kijken bij het kopen van een nieuwbouw recreatiewoning?

Hieronder vindt u een aantal zaken welke belangrijk zijn bij de aanschaf van een vakantiewoning met eigen grond. Graag bieden wij u een aantal handige tools, zoals informatie over hoe investeren in een vakantiewoning werkt en war u terecht kunt voor de verhuur, zodat u zich kunt oriënteren en goed kunt inlezen. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken bij een van onze projectmakelaars.