Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
vakantiewoning kopen overijssel

Vakantiehuis kopen in Overijssel

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Luxe bosvilla's
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • In de natuur van Overijssel

Luxe vakantiewoning kopen in Overijssel

Heeft u altijd al een vakantiewoning willen kopen in het natuurrijke Overijssel? Ontdek dan de luxe en vrijstaande bosvilla's van Landal de Rieverst! Dit bosrijke vakantiepark heeft een prachtige en unieke ligging in Overijssel tussen twee natuurgebieden. De 148 luxe villa's worden duurzaam gebouwd en volledig ingericht opgeleverd. U kunt 90 dagen per jaar zelf gebruik maken van uw eigen vakantiewoning in Overijssel en u kunt deze ook verhuren. De verhuur wordt verzorgd door de professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks. Zij nemen u alle zorg uit handen en u profiteert van een aantrekkelijk rendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan.

Ontdek onze vakantiewoningen in Overijssel:

Uw investering bij Landal de Rieverst

Landal de Rieverst is dé locatie wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Overijssel! Wij bieden luxe en duurzame villa's in een bosrijke omgeving die comform bouwbesluit en BENG norm gerealiseerd zijn. Deze worden volledig en sfeervol ingericht door binnenhuisarchitect Martijn Veldman. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiehuis in Overijssel te verhuren wordt dit compleet verzorgd door Landal GreenParks. Deze professionele verhuurorganisatie met jarenlange ervaring verzorgt het onderhoud van uw woning, de marketing, administratie en het uitbetalen van de verhuuropbrengsten. U profiteert van een aantrekkelijk nettorendement van 5%. Dat is zorgeloos genieten van een waardevaste investering.

Investeren in een luxe bosvilla:

  • Luxe en vrijstaande villa's
  • Duurzaam gebouwd
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Aantrekkelijk rendement van 5%
  • Verhuur door Landal GreenParks
  • In de natuur van Overijssel

Ontdek de omgeving van Overijssel

Op een prachtige locatie in Overijssel tussen twee natuurgebieden in wordt het luxe vakantiepark Landal de Rieverst gerealiseerd. Maar liefst 148 vrijstaande villa's worden duurzaam gebouwd in de uitgestrekte bossen. Natuurgebied de Zwarte Dennen beschikt over een speelvijver met heerlijke zandstranden en Nationaal Park Weerribben-Wieden is de ultieme bestemming om bijzondere vogels te spotten zoals de blauwborst of de waterhoen. U of uw huurders kunnen deze prachtige omgeving verkennen tijdens een fietstocht of wandeling. De rustgevende natuur en unieke ligging maakt Landal de Rieverst tot een heerlijke vakantiebestemming. Dit resulteert in een goede bezetting. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden? Download dan onze brochure of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Hier zijn wij te vinden: