Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landal de Rieverst
investeren

Investeren in een vakantiewoning

Brochure aanvragen
Vraag onze brochure aan voor meer informatie
  • Luxe en duurzame villa's
  • Betrouwbare verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk nettorendement van 5%

Investeren bij Landal de Rieverst

Bij Landal de Rieverst geniet u van een waardevaste investering in een luxe bosvilla. Deze worden gebouwd met oog voor duurzaamheid conform het bouwbesluit en voldoen aan de BENG-norm. U kunt zelf gebruik maken van uw luxe vakantiewoning, maar deze ook verhuren. De verhuur wordt geheel verzorgd door de ervaren en betrouwbare organisatie Landal GreenParks. Zij nemen alle zorg uit handen omtrent het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning. Zo kunt u zorgeloos genieten van een aantrekkelijk nettorendement van zelfs 6% in fase 1. Wilt u meer informatie over de investeringsmogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Uw investering in een luxe villa

Op een unieke locatie tussen twee natuurgebieden worden de 148 prachtige bosvilla's gerealiseerd van Landal de Rieverst. Deze vrijstaande villa's zijn geschikt voor maximaal 8 personen en worden compleet en stijlvol ingericht door binnenhuisarchitect Martijn Veldman. Wanneer u in een luxe villa investeert kunt u hier zelf gebruik van maken, maar u kunt de villa ook verhuren. In opdracht van de eigenaren wordt de verhuur geheel verzorgd door Landal GreenParks. Deze professionele organisatie verzorgt de verhuur, marketing en administratie. Hierdoor profiteert u van optimale bezetting en een goed rendement.

Investeren in een vakantiewoning:

  • Luxe en vrijstaande villa's
  • Duurzaam en gasloos
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Een rendement van 6% in fase 1
  • Natuurrijke omgeving

Ontdek onze luxe bosvilla's:

Ontdek de natuurrijke omgeving

Landal de Rieverst is een erg aantrekkelijke vakantiebestemming doordat ons park is gelegen op een unieke locatie tussen natuurgebied de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit maakt ons park een geliefde locatie voor wandelaars en vogelspotters. Landal de Rieverst ligt op de grens van Overijssel en Drenthe en is erg goed bereikbaar met de auto. U of uw huurders kunnen genieten van de rust en de ruimte van de ongerepte natuur. Bent u benieuwd naar de investeringsmogelijkheden? Download dan onze brochure of spreek onze adviseurs tijdens onze open dag.

Hier zijn wij te vinden:

kaart

Vragen die veel gesteld worden:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een vakantiehuis bij Landal de Rieverst heeft vele voordelen. U investeert in een waardevast object en ontvangt hier een aantrekkelijk nettorendement van 5% over en zelfs 6% in fase 1. Let op, er zijn nog enkele woningen uit fase 1 beschikbaar. Doordat de verhuur geheel verzorgd wordt door Landal GreenParks kunt u genieten van een zorgeloze investering.

• Welke fiscale aspecten komen erbij kijken?

Bij uw investering in een luxe vakantiewoning komen ook wat fiscale regels kijken. Welke regels op u van toepassing zijn hangt erg af van uw persoonlijke situatie. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord om uw persoonlijke situatie vast te stellen.